Ha szeretnél bejegyzést írni az oldalra, küldj egy email-t nekem, és megadom a hozzáférést.

2011. augusztus 30., kedd

úszás

Szeptember 5-től az első félév végéig a második osztályosoknak a testnevelés óra nem a megszokott rend szerint zajlik majd, hanem úszásra fognak járni az Érdi úti uszodába, Farkasrétre. Hétfőnként a 2-3-4. órában lesznek az úszásórák, a gyerekeket külön busz hozza-viszi. Ezen kívül nem lesz torna az órarend keretében, csak a délutáni (fizetős) foglalkozások maradnak. Mivel hét közben kevés a mozgás, Zita néni a délutáni lehetőségeket mindenkinek javasolja.

Felszerelés:

Lehetőleg egy külön hátizsákban törölköző, papucs, sapka, fürdőruha (nincs rá külön előírás), nylon a vizes ruhának, esetleg szemüveg. Zuhanyozási lehetőség van, de az csak a fertőtlenítős víz lemosására elég, nem kell tusfürdő. Hosszú hajú lányoknak saját hajszárító kell, mert az ottani lehetőségek végesek és nem kerülne sor mindenkire. Legyen náluk saját fésű is és minél frissebben mosott a hajuk, annál könnyebb vizesen kifésülni úszás után. Minden hosszú hajú kislánynak legyen befonva hétfő reggel a haja, úgy a legkönnyebb kezelni.
Kellene néhány lelkes anyuka, aki különösen az elején el tud jönni segíteni sapkát húzni, felöltözni, hajat szárítani, ott maradt törölközőket szétválogatni, stb. Ha valaki érez magában elég erőt ehhez és tud is időt szakítani rá, szóljon Zita néninek minél előbb!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.